Att författa en blogg, eller hur cirkusmanegen hålls prydlig

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hej ärade läsare

När syrran var tonåring och pysslade med bloggande (tidigt 1800-tal) tog jag som storebror mitt solidariska ansvar på fullaste ansvar, med högfärdig blick fnös jag. Undrar vem det är som fnyser nu? Tur syrran är ordblind, eller hur var det nu igen?

På den här anslagstavlan kommer ni förmodligen finna det mesta mellan himmel och jord framöver. Möjligen att senaste sminkprodukterna kommer lysa med sin frånvaro parallellt med avsaknaden av internationellt rävspel och diplomatiska finter. Det jag i möjligaste mån emellertid vill undvika är att fenomenet med den här sidan och texterna blir som Pressbyrån i Gnesta, det vill säga okänd.

Vad ni de facto kommer finna läsa framöver lämnar jag osagt för nu, vad jag däremot vill passa med er är att det finns människor som kan tala eller skriva om supernördiga saker och ändå få det verka intressant. Huruvida jag är en av dem får framtidens gång utvisa. Ty många är kallade men få utvalda.

Hur jag en sensommardag hamnade i nuvarande situation är fortfarande ett mindre mysterium för mig. Veckorna efter midsommar trodde jag mig ha god kompassriktning med fortsatta studier till hösten och välförtjänt sommarlov tills den akademiska sfären åter kallade. Istället kom jag tillsammans med några goa människor spendera hundratals timmar i vad som idag är Växjö Träningsfabrik. Att jag därtill på något fuffens vis lyckades roffa åt mig ett av de åtråvärda behandlingsrummen i sista sekund är än mer höjt i dunkel. För att konkludera med en sportslig kommentar: känns som jag fortfarande letar efter utgången till sista kurvan.

Hur som, mysfaktorn på sommarens och nu höstens resa har varit allt annat än låg. Till dagens datum är behandlingsrummet så gott som inrett, hemsida med tillbehör igång, klienterna går sällan vilse mer än en gång och höstens studier blev trotts allt av, om än halvtid. Däremellan har jag hunnit starta företag, bli ruinerad, stukat både tumme och självförtroende fast ändå kommit hit till just det här inlägget idag. Livet är verkligen fullt av överraskningar, och då är jag fortfarande inte vän med vare sig mitt alter ego eller min putter.

Vill avsluta med att tacka några av er som hjälpt mig göra denna impulsiva resa möjlig:

Catrin, Susanne, Linda, Ann-Charlott, Ingvar, Johan, Jennifer, Frida, Lars, Maria, Göran, Magnus.

Avslutningsvill vill jag tacka följande trio för gediget hantverk och professionalism gällande PT Växjö’s företagsstart. Tack till Markus vid Nyföretagarcentrum Växjö som stått ut med både många och långa frågesessioner från mig som blivande nyföretagare. Tack till Jonas Ljungdahl som på ett proffesionellt vis skapade scensättning och fina fotografier under en fotosession som kändes både avslappnad och nöjessam. Tack till Ola vid Brandstedt Marketing för förträffligt bra service och hjälp gällande hemsidan ni beskådar. De många timmar Ola bjudit in till konversation och bollande av idéer för skapande av hemsidan ni beskådar är service som vida överskred mina förväntningar.
Väl mött

Dela gärna om du gillar de du läst !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top