Konsultation i Växjö

Vi tränar människor till bättre livskvalité

Med konsultation försöker vi gemensamt finna svar på dina utmaningarna och utarbeta strategier för att komma vidare. Det kan handa om justering i träningsupplägget, sätta upp mål eller delmål, arbeta med motivation, planera periodisering eller mycket annat. Kanske behövs en förändring på ett större plan än vad som trotts. 

Tanken med konsultation är nödvändigtvis inte ge dig ett facit med alla svar, snarare förtydliga kartan och ge dig hjälp komma vidare i arbetet med nya perspektiv, inspel och vinklar.

VÅRA PAKET

Ett urval av alla våra tjänster

Nedan följer ett axplock av pakettjänster. Beakta dock att oavsett om ditt ”paket/erbjudande” finns eller lyser med sin frånvaro så är erbjudanden generella. Om du specifikt vill träna mot t.ex. Olympiska lyft, Vansbrosimningen, Crossfit eller något annat – anpassar vi oss efter dina behov. Jag erbjuder inga ”sex veckors kom-i-form-paket” eller likande. Skälet? För mig är kvalitet mycket viktigt och hur ”ballt” ett upplägg än må vara är det fortfarande många variabler som spelar in till vad och hur träningen landar. Beroende på individ anpassar vi träningen tillsammans, det är inte om utan när vi når målet på ett säkert vis.

1×50 minuters massage, 4×30 minuters massage

PT Uppstart, 5x pt, 1×50 minuter massage, 2×30 minuter massage

PT Uppstart, 10x pt, 1x kostrådgivning, 2x kostrådgivning och schema, 1x kostschema

KONTAKT

KONTAKTA OSS GÄRNA

ADRESS
ÖPPETTIDER
Scroll to Top